29 oktober 2023

Gewoon voor de lol?

Soms hebben we bij SamanaWIL zo van die ideeën of noem het fantasieën waarvan we niet weten wat ze moeten voorstellen.


Toen we in het begin van het jaar nadachten hoe we aan
‘klantenbinding’ konden doen en Samana bovendien kwam opdagen met het aanbod Santiago de Compostella, waar je met stempels en een diploma een beloning en een leuke herinnering bezorgt aan de deelnemers, toen wisten we dat het best ook in die richting kon gaan. 


We besloten een’ risico-investering’ te doen - met geld dat nog niet voorhanden was! -, in een stempelkussen en een stempel met het SamanaWIL-logo erop. Een stempelkaart werd al vanaf wandeling twee aangeboden aan de aanwezige deelnemers. 

Omdat het woord ‘stempelkaart’ misschien voor sommigen nog slechte herinneringen opriep, zijn we het al snel een ‘getrouwheidskaart’ gaan noemen. 

 

Meer dan eens werd de vraag gesteld: “Waar moet dat voor dienen? Gaan we nu deelnamegeld moeten betalen?” En we konden toen niets beters verzinnen dan ‘klantenbinding’,’gewoon voor de lol’,‘een leuke herinnering’ en ‘het blijft gratis’;  met de mysterieuze opmerking erbij: “Je weet maar nooit waar het goed voor is.

 

En nu het einde van het jaar nadert, hebben we ons ‘virtueel’ zakgeld nageteld en besloten om ook dat op te maken. 

Een soort “diploma 2023” van SamanaWIL is niet door de selectie geraakt. Daarvoor hadden we trouwens de namen van alle deelnemers moeten kennen en dat is niet zo eenvoudig gebleken. Het is dus een wit one-size-fits-all-petje geworden met het logo van SamanaWIL in zwarte letters erop. Voor wie het nog niet opgemerkt heeft, de contouren van het logo zijn die van de provincie Limburg

 


Wie krijgt er een petje?


Iedereen die aan de Achelse Kluis, Kluizerdijk, op 15 november om 14u00 opdaagt met minstens drie stempels op zijn of haar kaart, krijgt een petje gratis. We zullen moeten streng zijn: geen kaart (met drie stempels) bij, geen petje! En dat gaan we herhalen in de daaropvolgende wandelingen voor wie er dan nog geen heeft en zolang de beperkte pettenvoorraad strekt.



Dat geheim is nu dus opgeklaard. Nog twee wandelingen voor de winterpauze!

De flyer met het programma voor 2024 zal ook ter beschikking zijn in Achel en in Bokrijk.


Op zondag 12 november krijg je in deze blog iets meer info over de wandeling aan de Achelse Kluis. 




Vanaf vandaag beginnen we te brainstormen over wat we ons in 2024 als waarderingsobject kunnen permitteren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe was 't in Koersel?

Je moet soms een beetje geluk hebben. Alleen maar je best doen is niet altijd genoeg. Vraag dat maar aan Romelu Lukaku .   Wel, vorige woens...