14 mei 2022

Hoe was't in de Itterbeekvallei?

We komen nog één keer terug op onze plannen van 11 mei.

Deze wandeling van SamanaWIL in de Itterbeekvallei is enigszins anders gelopen dan voorzien. 

Communicatiefoutje gebeurd! De wandelingen gaan door met een minimum van drie deelnemers. De bovengrens is minder strikt, omdat we eventueel nog altijd begeleiders extra kunnen oproepen.


Maar! SamanaWIL moet wel op voorhand weten hoeveel volk er komt en dus is het belangrijk om in te schrijven. Aanmelden kan per e-mail. De gegevens worden herhaaldelijk vermeld in onze Facebook- en blogposts en staat ook nog eens in het foldertje. Een telefoontje kan ook, niet naar Samana Hasselt alsjeblieft, maar wel naar Valere, Adriën of mij. Onze nummers worden herhaald in de FB- of blogposts. 

 

Als SamanaWIL niet aan het minimum aantal ingeschreven deelnemers komt, verwittigen we dat de wandeling niet doorgaat via een berichtje op Facebook of rechtstreeks per mail of per telefoon naar de deelnemers die zich toch al ingeschreven hebben. Hetzelfde kan gebeuren als we de datum, het vertrekuur of de vertrekplaats moeten wijzigen. Als je opdaagt zonder vooraanmelding bestaat altijd de kans dat er geen wandelbegeleider staat. Natuurlijk kan je dan op je ééntje die wandeling afleggen – ook dat kan best leuk zijn - want we hebben ruimschoots bericht over het traject en het terrein. Maar het doel van SamanaWIL is nog steeds in de eerste plaats om mensen die weinig buiten komen en mekaar niet kennen, toch in contact te brengen met andere geïnteresseerde lotgenoten. 



In de Itterbeekvallei is het helemaal zo verlopen zoals hierboven beschreven en dat was dus anders dan gepland. Tien deelnemers hebben het rondje afgelegd zonder de vrijwillige begeleiders van SamanaWIL en blijkbaar hebben ze ervan genoten. Goed voor hen, maar wij hadden ook nog zo graag meegewandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe was 't in Koersel?

Je moet soms een beetje geluk hebben. Alleen maar je best doen is niet altijd genoeg. Vraag dat maar aan Romelu Lukaku .   Wel, vorige woens...