12 juni 2022

Uw lachende snoet op het slagveld van Halen.

De countdown loopt voor de volgende wandeling van SamanaWIL. Volgende woensdag verzamelen we om 14u00 op het marktplein in Halen voor ons bezoekje aan de Zilveren Helmen.


Als je onze Facebookgroep gevolgd hebt de laatste weken, dan weet je dat er voor iedere gemeente in Limburg een helm te vinden is. Welnu, dat zijn er vierenveertig. Zo was het in ieder geval voor de fusies. Dat aantal wandelaars of rolstoelrijders zullen we waarschijnlijk niet halen, maar we zijn toch benieuwd waar we gaan eindigen. 


Uiteraard zullen we iedere Limburger ruimschoots de kans geven om de helm van zijn gemeente op te sporen en ik ben van plan om van iedereen die wil, een foto te maken met zijn of haar lachende snoet langs de helm van zijn of haar keuze.  Als we je e-mailadres en je naam kennen, dan sturen we die op binnen de week. 




En dus is de kwisvraag van vandaag: hoeveel foto’s zal ik moeten verzenden? Doe eens een gokje en antwoord op de zondagse Facebookpost die deze blog aankondigt.

 

Tot woensdag! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe was 't in Koersel?

Je moet soms een beetje geluk hebben. Alleen maar je best doen is niet altijd genoeg. Vraag dat maar aan Romelu Lukaku .   Wel, vorige woens...