21 februari 2022

't Is gratis! Wat wil je nog méér?

SamanaWIL is een project van Samana Regio Limburg en heeft een foldertje voor wie niet meteen op het internet zit. Je kan het krijgen via het hoofdkantoor in Hasselt of binnenkort ook in je eigen afdeling. 




Bovendien heeft Samana ook nog eens enkele honderden vrijwillige medewerkers die wat mond-aan-mond reclame kunnen maken en daar rekenen we toch wel een beetje op.

 

Misschien ben je ook al, bij toeval of niet, op de Facebookpagina SamanaWIL gebotst. Dan ben je al enigszins op de hoogte van wat er te gebeuren staat.

 

Tien begeleide wandelingen zijn er dit jaar gepland in de provincie, mooi verdeeld over West-, Noord- en Midden-Limburg en uiteraard Haspengouw en het Maasland

 

Drie wandelbegeleiders staan te popelen om eraan te beginnen en we hopen van jou hetzelfde.  

 

En eraan beginnen doen we op 9 maart in domein Bovy te Bolderberg en niet in Paal zoals het in het foldertje staat. Planning en uitvoering kunnen soms al eens wijzigen door onvoorziene omstandigheden zoals in dit geval een sluiting van het domein. 


Als je iemand bent of iemand kent die niks van dit alles wil missen, laat het ons weten, vertel het verder, verspreid de boodschap!  Een heel overtuigend argument, naar onze mening, kan zijn: 't is GRATISWat wil je nog méér? 

 

 

 

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe was 't in Koersel?

Je moet soms een beetje geluk hebben. Alleen maar je best doen is niet altijd genoeg. Vraag dat maar aan Romelu Lukaku .   Wel, vorige woens...